Програма на Едукативниот центар по кабала

Каталог на курсот

Каталогот на курсот ви дава краток опис на курсевите кои ги нуди едукативниот центар по кабала.

Погледнете го каталогот на курсот

 

Преглед на курсот

Прегледот на курсот нуди кратка содржина на клучните теми кои ќе се изучуваат во секој курс.

Погледнете го прегледот на курсот

 

Студентски услуги

Едукативниот центар нуди многу повеќе од само лекции во живо. Може да дознаете повеќе за другите услуги како форумот за прашања и одговори, кабала библиотеката и кабала собирите, тука.

Погледнете ги студентските услуги

 

Пријавете се за курсот

Првиот чекор кон пристап на сите услуги на едукативниот центар по кабала е пријавувањето. Откако ќе се пријавите, ќе можете да се запишете на курсевите и да учествувате на форумот за прашања и одговори кога ќе започне предавањето.

Пријавете се

Register

Donate